vineri, 10 decembrie 2010

Cenaclul Freacăra Portocalie. Omagiu

Poeta de renume mondial, savant, om politic, eternă sursă de lumină şi inspiraţie pentru ling... ăăă, oameni ai muncii din politică, economie, industrie, agricultură şi nu numai, eroină şi mamă a naţiunii, ne-a fericit săptămâna asta cu o înaltă mostră de talent din imensul rezervor intelectual pe care l-a pus neprecupeţit în slujba patriei. 

Citez pentru posteritate, Wiki şi Guinness Book:
Nu contează cât de lung ai tocul, 
important e cât de mult munceşti.

Spiritul lui Florian Pittiş, revenit pentru câteva obiecţii legate de aşa-zisa acurateţe a redării versurilor, a fost declarat persona non grata la toate şedinţele de spiritism din ţară, timp de un an.

Un neobrăzat, duşman laş al poporului care se ascunde sub pseudonime ca Graphite, Graphitemaniac şi încă vreo câteva, a îndrăznit să obiecteze că tocurile sunt înalte sau scunde, nu lungi sau scurte. Forţele de ordine au intervenit prompt şi trădătorul de ţară se află în siguranţă şi pentru binele lui într-o instituţie de maximă securitate pentru a medita timp de zece ani la doctrina viitorului luminos al patriei în viziunea memorabilă a Geniului din Pleşcoi.

Oamenii muncii din artă şi cultură adresează pe această cale un fierbinte omagiu, declarându-se în unanimitate susţinători necondiţionaţi ai măreţei viziuni a Partidului, în frunte cu secretarul său general, tovarăşa Elena.

Dormi liniştit, româââââne (pe muzica imnului naţional, în ovaţii şi aplauze prelungite). Partidul face poezii pentru tine.



2 comentarii:

baricada spunea...

În cazul ei se aplică şi "Nu contează cât de lung e mopul, important e cui i-o lustruieşti..."

Graphite spunea...

ha ha ha! tareeeeeeeeeeeeeee! uite, la asta nu m-am gandit. Sau nu pana ti-am vazut maturoiul. Ramane in lucru, sa trucati bine!